Mode trends 2024

Hierbij onze 5 verwachte modetrends voor 2024 op een rijtje

1) Volume
Welke modetrend je vrijwel overal gaat zien in 2024? Dat is volume, en dan hebben we het over véél volume. Denk aan grote mouwen, wijde broeken en veel ruches. The bigger the better, wat betreft deze fashion trend van 2024. Wij houden ervan!

2) Bows
Of het nou in je haar, als accessoires of een gewaagd statement is: strikken horen absoluut thuis in het rijtje fashion trends van 2024. Deze schattige details ga je overal voorbij zien komen, dus ook in de kleding, and we love it.

3) Peek – a – boo
Peek-a-boo! Deze modetrend van 2024 is sexy, maar kan ook erg chique zijn. We hebben het dan natuurlijk over cut-outs. Je huid mag geshowd worden komend jaar! Ga voor een blote schouder, of als je echt voor een gewaagde look wilt gaan bijvoorbeeld voor een open rug. It's in the details!

4) De statement blouse
De populaire blouse krijgt dit jaar een upgrade en maat een statement tussen je kleding. Niets is te gek! Ga voor een mooie mouw met ruches of een exemplaar met een opvallende strik. Wij gaan op zoek naar de unieke items!

5) Denim
Een jeans blijft een echte musthave bij velen, maar dit seizoen zien we deze favoriete broek weer in nieuwe stijlen. Vooral lichte kleuren zijn populair (beige), komt dat nou even goed uit bij onze stijl van Zuya. Zowel bij strakke als losse modellen is een lichte wassing favoriet, van skinny en mom fit jeans tot bij de boyfriend fit. In het voorjaar is het extra leuk om een outfit in volledig lichte tinten te dragen.