Welkom bij Zuya,
dé fashion boutique...

Super mooie cozy items in natuurtinten als basis. Zuya laat zien dat gemak en praktisch totaal niet saai hoeft te zijn. Zuya is namelijk altijd op zoek naar stijlvolle en cozy items die lekker zitten. Wij zorgen voor het leukste fashionable aanbod. Wij streven altijd naar zachte materialen, fijne fits en alles met een stijlvol tintje en volgens de laatste modetrends.

Even voorstellen..

Mijn naam is Kim, 32 jaar, geboren in de Achterhoek en woonachtig in het mooie Spijkerkwartier in Arnhem. Shopverslaafd en vanuit deze enorme passie begonnen met Zuya. Je maakt mij het meest blij als ik uren mag struinen om de mooiste outfits bij elkaar te vinden. Dit is dan ook mijn favoriete bezigheid voor de zondagen.

Samen met mijn moeder of één van haar vriendinnen staan we op verschillende fairs, dit is het allerleukste wat er is. Het gezellige praatje en jullie blij maken met een nieuw outfit. Voor een private shopping party met een wijntje en hapje maak ik ook graag altijd een plekje voor vrij in mijn agenda. Lijkt jou dit ook zó gezellig om te organiseren met je vriendinnen, buren of collega's? Stuur ons een berichtje! 

Waar zien we jou in 2024? Kijk alvast in onze agenda op welke fairs wij dit jaar staan.. Hopelijk tot snel!

Veel liefs, Team Zuya

 


FOLLOW US

Don't miss a thing!