Grow with Love

Sinds kort verkoopt Zuya een nieuwe kleding merk, Annie & Charles. Het is van een Oostenrijks bedrijf en heeft een EU-merk. Annie & Charles is opgericht door een moeder om hoogwaardige en praktische baby- en kinderproducten te ontwikkelen en te verkopen.

Wat voor de eigenaresse van dit merk zo ontzettend belangrijk is en haar vaak verdrietig maakt, is dat niet elk kind op deze wereld het geluk heeft op te groeien in een veilige en liefdevolle omgeving. Daarom vond zij het belangrijk dat ze een klein steentje kan bijdragen om in ieder geval een paar kinderen op deze aarde gelukkiger te maken. Daarom doneren ze van elke bestelling een klein bedrag aan kinderen in nood. 

Voor haar persoonlijk is het belangrijkste dat haar kinderen met veel liefde opgroeien. Vandaar hoe de slogan “grow with love” tot stand is gekomen. Zuya hoopt daarmee dat ik wij met de verkoop van dit merkje veel vreugde en liefde aan jou en je schatten kan doorgeven en we daarmee ook een steentje kunnen bijdragen aan een goed doel.